Vild dag!

Ja det har det verkligen varit! Dagen började med att jag missade bussen in till stan så jag fick gå till sjukhuset åh åka därifrån, men hann som tur med den bussen som gick till bergvik i tid. Skulle vara hos frissan kl 10 så jag fick slänga mig iväg utan frukost eller nått. Kommer dit, väntar tills klockan blir 10.10, börjar fundera på vart min frisör tagit vägen. Jag gick fram till disken och sa att jag skulle vara där kl 10. Då visade det sig att den frisören jag skulle ha var sjuk och hade av bokat alla sina kunder för dagen, men glömt att höra av sig till mig. LETT tänkte jag, men jag fick i alla fall en ny tid imorgon kl 08.30 innan jag börjar jobba. Har gjort stan med Emma idag. Vi hittade en del fynd faktiskt så dagen blev bra tillslut. Blekte Emmas hår...det ramlade av så jag fick klippa henne kort kort haha! Stackars liten! Men hon blev jätte söt i kort hår :D aldrig klippt någon förut så jag blev bajnervös och Emma va nervös så det blev lite hönsig stämning där ett tag. Blev bjuden på tacos av Jens och Emma senare på kvällen det var mums mums! När jag kom hem blev jag bjuden på chokladtårta hos grannen också mums mums det med! Nu ska jag natta kudden och hoppas på att få en god nattsömn denna natt. God natt!

Peace & Love

Nu har jag beställt den "billiga" biljetten till P&L!!! Känner mig sjukt fattig nu :(



092305

Skriver lite om lördagens "rajtantajtan" tänkte jag. 

Det var säsongsöppnig på kolsnäs i sunne och Lasse Stefanz spelade så då skulle självklart mina bröder och min far dit så då fick Sofia vara chaffis. Dan fyllde 20 så han skulle också upp dit så vi åkte 2 bilskortege. Efter några pisspauser så var vi framme. Tänkte att det kommer bli liiite ensamt så jag drog med Emma också och det gjorde jag rätt i! Det var jätte trevligt även om jag var nykter, men nästa gång vi ska dit ska inte jag vara chaffis i alla fall haha!
Kvällen slutade 04.00 hemma i sängen i Väse. 

Kolsnäs




Pengar

Varför ska det ALLTID krångla för mig med räkningar och pengar? Det slår aldrig fel någon månad! Blir så trött på detta med pengar. Det tar musten ur en totalt! Som om man inte har nog med ångest över saker och ting...snälla?

Lungt, tyst och trivsamt

Är hemma i Väseskogarna nu och det är så HIMLA skönt att bara sitta ute och dofta på alla underbara skogsdofiter och lyssna på tystheten. Det är bra för själen!

Var chaffis till kolsnäs igår åt storebror, pappa, Frasse och Emma. Det var faktiskt ganska underhållande. Blev bra sugen på öl frammåt kvällen, men icke. Lasse Stefanz spelade bra och t.o.m jag fick vara med och "svänga mina lurviga" även om jag va nykter. Jävligt trångt vare på dansgolvet så det var svårt att dansa, men men det hindrade ingen! Det va rätt gött och inte va bakis dagen efter i alla fall :) jag och pappa var hemma kl 04.00 >.< !!! Bilder kommer lite senare!

Bye!

Konstig dag

Ja, igår var det allt en konstig dag! När jag kom hem från ekshärad så tog jag det lite lungt och smusslade med allt möjligt och så gick jag ut för att röka och där satt min granne Eddie och hans flickvän Sofie som också tog sig ett bloss i solen. Vi började prata och kom fram till att Eddie är bästa kompis med min tremänning Martin Ingemarsson som jag inte sett på hundra år och så fick jag höra att Sofie är från hagfors så hon kännde en del folk som jag också känner. Vi kom helt enkelt fram till att vi hade en del kopplingar till saker och ting som man aldrig hade trott! 
Senare på kvällen så frågade dom om jag ville följa med och se Lasse Stefanz i årjäng och festa loss lite och självklart ville jag det! Så det bar helt random av till årjäng och himmel va folk det var där! :O folk och bilar ÖVERALLT! Det var fest i nästan vartenda hus och lägenhet och folk på gatorna. Vi var på förfest hos en snubbe och sen efter mycket tjatande så kom vi i alla fall iväg för att Lasse S. När vi hade kommit till en pizzeria på vägen till Lasse S, där det var fullt hus så stannade vi där och där förblev vi hela kvällen. Så jag fick aldrig se Lasse :( lite olyckligt, men jag hade skitkul ändå! 

Random är roligt!

Bye!

Dop

Idag har det varit dop för Davids lillebror. Simon Oskar Johansson fick det bli. Det va ett fint dop. Avslappnat och bra och god mat efteråt. 
Jag gillar mina grannar mer och mer har jag kommit fram till. Skulle få köpa öl av dom och han känner min tremänning och det tycker jag är bra haha :D På lördag blir de antagligen kolsnäs och Lasse Stefanz om allt går som det ska istället för fest hos mig. Ska antaligen vara chaffis åt storebror och det kan man ju offra sig för nångång sådär. 
Nu ska jag gå och laga mat. Laxgryta och spagetti tänkte jag :) mumma!

Bye! Efter dopet

Sent om natten...

...så skapade sig Sofia en blogg! :D jag skrev ett jätte långt jätte fint inlägg här, MEN trodde att man kunde klicka på "bild" och texten fortfarande fans kvar åh herre gud så fel jag hade så nu får det bli en kort sammanfattning av vad jag egentligen skulle skriva *suck*. Sitter i min säng på sommarro och kan inte sova för jag har antingen mycket att tänka på eller har väldigt tråkigt. Skulle gissa på det sistnämnda. Imorgon åker jag i alla fall till Ekshärad och träffar min underbara pojkvän som jag saknat så! Det gör jag jämt :/, men jag tror att saknad är bra för själen för då vet man att kärleken fortfarande fins kvar till varandra och då blir det inte lika mycket vardagsgnäll som om man skulle träffa varandra ofta. Skulle ju förvisso vara skönt att få träffas liiite oftare, men men fins inte så mycket att göra åt när han går i skolan och jag jobbar när man bor 10 mil från varandra. Jag får stå ut med saknade helt enkelt. 

Veckan ser ut som så på de få dagar som är kvar:

Onsdag: Åker till Ekshärad

Torsdag: Går på dop, åker hem till Karlstad

Fredag: Jobbar från 14-18 

Lördag: Jobbar från 13-17, fest hemma hos mig på sommarro sen nöjes

Söndag: SLAPPAR som det ser ut just nu!

God natt!               puss på buss

RSS 2.0